Ontwikkelen van vertrouwen en zelfvertrouwen

Aanbod

Een verandering start bij u, waar wilt u naar toe? 
Zullen we tutoyeren nu u verder de website bekijkt?….

Jaarprogramma's

Stimuleren van vertrouwen en zelfvertrouwen voor duurzame inzetbaarheid in welke functie ook? Dat start bij een fundament die wij vertrouwen en zelfvertrouwen noemen.

Vertrouwen is moeilijk op te bouwen en makkelijk te verliezen. Daarom werken we met jaarprogramma’s op maat. Dat wat opgebouwd wordt, zal geborgd zijn. We houden rekening met de huidige fase van de organisatie waarin u zich/ jij je bevindt en waar u naar toe wilt.

1 op 1 begeleiding | Re-integratie

Wilt u/wil je op een vlotte interactieve manier inzicht in jezelf? Wil je in relatie met anderen je zelfvertrouwen vergroten? Wij helpen jou om jezelf (terug) te vinden en je werkleven weer in eigen hand te hebben.

Deze begeleiding kan gericht zijn op het verminderen van piekeren, verdriet, boosheid en frustratie in zowel werk- als privésituaties.

Serious Game Teamspel

Serious Gaming is daadkrachtig, laagdrempelig & breed inzetbaar. Krijg inzicht in situaties, wat mensen denken, ervaren en doen.

Serious Gaming op maat brengt het management bewustzijn naar een next level.

Management team tool 'To The Point'

U levert/jij levert de input (wat wilt u verbeteren in de dagelijkse samenwerking? DENKEN), wij leveren het middel op maat (ERVAREN) en de output is: de onderstroom is zichtbaar en je weet welke stappen je gaat zetten (DOEN).

Het ontwikkelingswiel van Kikkienanje®

Dit model leert mensen stapsgewijs om vanuit vertrouwen samen te werken en zich te ontwikkelen. Het is gereflecteerd aan de procesmatige psychologie. Het model maakt zichtbaar wat nog niet zichtbaar is en zorgt voor oplossingen bij ieder probleem.

Ben je al bekend met het Ontwikkelingswiel van Kikkienanje® en wil je het leren toepassen in de praktijk? Lees dan hier verder

Advies of offerte nodig?

Wil je stappen maken met jouw team maar kun je wel wat advies gebruiken? Neem vrijblijvend contact op.