"Ik spiegel mezelf" puzzelspel

Werken aan persoonlijk leiderschap, jouw gevoelens 
ontdekken en de moed om verbinding aan te gaan met
jezelf en anderen. Vertrouwen.

"Ik spiegel mezelf" puzzelspel

Rinske
Leuk en duidelijk spel.
Lees verder
Op zoek naar meer inzicht in jezelf? Dan is dit spel beslist een aanrader. Op een ontspannen en duidelijke manier word je langs een aantal belangrijke vragen geleid. Bij twijfel of onduidelijkheden krijg je hulp van de begeleider. Soms moet je wat langer nadenken over wat je precies moet invullen, maar je kunt altijd een keuze maken. Ik vond het verrassend om te merken dat door het gebruik van het poppetje ik echt het idee had dat ik zelf “aan het roer” stond. De leuke kleurtjes en grappige tekeningetjes maken het spel bovendien visueel aantrekkelijk. Toegegeven, het zijn weinig vragen, maar na het invullen kun je in een persoonlijk gesprek met de begeleider helemaal “de diepte” in, waardoor je (nog) meer inzicht krijgt in jezelf! Ik zeg doen!

Leer jezelf kennen

Het spel

Het 'Ik spiegel mezelf' spel is een serious game, dat wil zeggen dat het een spel is waar je van leert. In dit geval leer je veel meer over jezelf. Het is een puzzel, waarbij jij de regie hebt wat je neerlegt. Het is een online 1 op 1 spel en onder professionele begeleiding. Wat onzichtbaar voor je is, kun jij zichtbaar maken voor jezelf. Denk aan: issues die er wel of niet spelen of wat jouw uitdagingen zijn. Dit alles in het kader om te werken aan het versterken van jouw (zelf)vertrouwen en bewustzijn. De uitkomsten van dit spel staan niet vast, dus wat je vandaag in elkaar puzzelt, kan morgen weer helemaal anders zijn. Leer jezelf kennen! En doe het spel hier GRATIS om te ervaren of het wat voor je is.

Waar zit je mee vandaag?

Ik wil graag weten hoe ik mezelf kan verbeteren in mijn werk. Ik voel me goed, maar ben wel onzeker binnen mijn functie of over mijn rol thuis en op het werk. Ik voel me angstig, omdat we in een Corona crisis zitten en maak me zorgen. Maar deel dit met niemand. Ik weet even niet welke kant ik op moet in deze tijd van mijn leven. Ik heb een hoge positie in het bedrijf en zou wel eens meer willen weten over mezelf en van ieder lid van het MT of Team. Ik heb wel behoefte aan een reflectiemomentje en sparren. Dan kan dit spel jou inzicht, inspiratie, duidelijkheid en praktische handvatten geven om (zelf)vertrouwen te versterken en te ontwikkelen.

Van 1-op-1 naar team.

Deze tool, is een kleurrijke en ondersteunende investering in jezelf en jouw ontwikkeling van bewustzijn en zelfvertrouwen. Heb je behoefte om de uitgebreidere versie te doen na deze demoversie? Dat kan, de uitgebreide versie kun je online of fysiek spelen altijd onder leiding van een deskundige spelleider. Of wil je meer weten over hoe je vanuit dit spel ook met het team aan de slag wil? Bekijk naast dit 1-op-1 spel, ook de flyers van het Teamspel/ Management Team Tool