Over Bedrijvig in Bewustwording

Bedrijvig in Bewustwording richt zich op wat mensen motiveert, inspireert en vertrouwen geeft. Nu en naar de toekomst toe. Rekening houdend met de geschiedenis van een persoon en de organisatie.  Bedrijvig in Bewustwording, de naam is in 2012 ontstaan vanuit Bedrijvig in Werk. Deze naam is ¨Bewust¨ gekozen door de eigenaar.

Bedrijvig in bewustwording betekend ¨Levendig en ijverig zijn in het inzicht krijgen van situaties.¨

Al onderzoekend heeft de eigenaar Kikkienanje van den Brink ontdekt dat ‘(zelf)vertrouwen’ een bewegend en procesmatig fenomeen is, waar voortdurend aan gewerkt wordt.Zo is het Ontwikkelingswiel© ontstaan. Dit is een praktijkmodel waarbij zichtbaar is en praktisch toepasbaar, hoe het proces van bewustwording kan verlopen. Het zet mensen in letterlijk en figuurlijk in beweging om te veranderen. 

Je hoeft de 4 fasen in acht stappen maar te volgen en…. je wordt je bewust wie je bent, wat je kunt doen en hoe je jouw ‘(zelf)vertrouwen’ kunt versterken. Hoe het voelt om (zelf)vertrouwen te hebben.Vanuit dit praktijkmodel, zijn de Serious Games, onze andere producten en boeken ontstaan.

Bedrijvig in Bewustwording is sinds 2016 actief in het aanbieden van deze producten en blijft nieuwe producten produceren om het fenomeen ‘(zelf)vertrouwen’ praktisch toepasbaar te maken voor mens, team en organisatie. 

Missie Bedrijvig in Bewustwording;

Bedrijvig in Bewustwording is een organisatie die Serious Games en trajecten ontwikkeld met het doel om vanuit de mens en organisatie, interne werkprocessen te verbeteren.

Onze missie is personen, teams en bedrijven bewust te maken van het belang van (zelf)vertrouwen binnen de organisatie.Wij streven ernaar om door middel van bewustwording, personen en teams kansen te laten creëren en mogelijkheden te herkennen om zo bedrijfsdoelstellingen/persoonlijke doelstellingen constructief en praktisch te behalen. 

Visie Bedrijvig in Bewustwording;

De visie van het bedrijf Bedrijvig in Bewustwording is dat de ‘mens’ als onderdeel van het geheel en het fenomeen ‘vertrouwen’ centraal staan. Door het bewustzijn te ontwikkelen naar een hoger level, streven wij ernaar om bedrijfsprocessen te verbeteren en te vernieuwen.

 

Jij als mens kunt aan jouw zelfvertrouwen werken. 

Wij als mensen kunnen aan ons ‘vertrouwen’ in elkaar werken.Vertrouwen is de basis van een veerkrachtig mens, team, bedrijf en maatschappij.

Ons Team

Werken aan persoonlijk bewustzijn en leiderschap

Kikkienanje van den Brink

HR deskundige in (zelf) vertrouwen gericht op mens & organisatie.
Spelleider

Anneke Dijkstra

Medewerker HRM in opleiding en social worker.
Spelleider in opleiding

Arjen de Haan

Game Artist, designer en docent Noorder Poort College.
Spelleider