1 op 1 begeleiding

Naar meer bewustzijn wie je nu bent en meer zelfvertrouwen.

Individuele begeleiding & zelfvertrouwen

Loop je vaak te piekeren? Voel je je geregeld verdrietig, boos, gefrustreerd over je werk en privé? Wil je op een vlotte interactieve manier inzicht in jezelf? Wil je in relatie met anderen je zelfvertrouwen vergroten?

Dan is de persoonlijke begeleiding van Bedrijvig in Bewustwording iets voor jou.

Wij helpen jou om jezelf (terug) te vinden en je werkleven weer in eigen hand te hebben.

Referenties

Reviews van het ‘Ik spiegel mezelf’ spel:
1. Op zoek naar meer inzicht in jezelf? Dan is dit spel en de begeleiding beslist een aanrader. Op een ontspannen en duidelijke manier word je langs een aantal belangrijke vragen geleid. Bij twijfel of onduidelijkheden krijg je hulp van de begeleider. Soms moet je wat langer nadenken over wat je precies moet invullen, maar je kunt altijd een keuze maken. Ik vond het verrassend om te merken dat ik echt het idee had, dat ik zelf “aan het roer” stond. De leuke kleuren en grappige tekeningetjes maken het spel bovendien visueel aantrekkelijk. Toegegeven, het zijn weinig vragen, maar na het invullen kun je in een persoonlijk gesprek met de begeleider helemaal “de diepte” in, waardoor je (nog) meer inzicht krijgt in jezelf! Ik zeg doen!

2. ‘Kikkienanje weet met haar 1-op-1-spel op een uitzonderlijke wijze naar boven te krijgen hoe jij in elkaar steekt. Ze spiegelt je binnen no-time, en het is bijna eng hoe accuraat die spiegel is! Ik kan het spel aan iedereen aanraden, erg nuttig.’

3. Leuk spel en de spiegel werkt echt!

4. Het 1-op-1 spel heb ik als een zeer waardevolle ‘serious game’ ervaren. Tijdens het spel kreeg ik (onverwacht) inzicht in een vraagstuk waar ik al enige tijd tegen aanliep. Door de combinatie van speltechniek, psychologie en de veilige omgeving die Kikkienanje creëert kon ik hier tijdens het spel anders tegenaan kijken en kreeg ik nieuwe inzichten. De handvaten die Kikkienanje vervolgens aanreikte waren erg nuttig: ze hebben me over de hobbel heen geholpen en ik gebruik ze nog steeds!

5. Een luchtige manier van vragen, en een spot on antwoord. Grappig ook hoe de kleuren invloed blijken te hebben!

6. Je ziet al snel waar je stappen kunt maken om jezelf te ontwikkelen binnen een kort termijn.

Kosten

  • 80 euro per uur exl. BTW (kosten zijn bespreekbaar).
  • Student-tarief 35 euro per uur.