Luisterend oor en op eigen niveau

Referenties

Dit zijn reacties van verschillende bedrijven en mensen die een traject, workshop/training en serious games gedaan hebben.

Reviews

Setin de juiste inzet

Set in is een adviesbureau dat staat voor kwaliteit en klanttevredenheid. Onze expertise wordt ingezet bij werkgevers, instellingen en uitkeringsinstanties op het gebied van:

  • Mobiliteit
  • Tweede spoor trajecten
  • Outplacement
  • Jobcoaching
  • Participatie- en re-integratietrajecten
  • Advisering wetgeving (BEZAVA, – Participatiewet, Wet Werk en Zekerheid)

Daarnaast bieden we de mogelijkheid van payrolling en detachering.

stenden university

Sinds 2015 ben ik actief als gastdocent binnen het onderwijs, waarbij de onderwerpen personal branding en zelfvertrouwen aan de orde komen.

Aan de hand van een workshop gaan de studenten aan de slag met de vraag hoe zij zichzelf willen profileren ten opzichte van anderen en wat ze daarbij nodig hebben.

Dexport verover de Duitse markt

Samenwerken met dé Duitse online marketing specialist.

“U kunt nu ten volle profiteren van de groeikansen die Duitsland u biedt. Onze Duitse marketingspecialisten ondersteunen u graag bij het realiseren van uw doelstellingen. U profiteert van tien jaar ervaring met Nederlandse bedrijven op de Duitse markt. Wij kennen de verschillende groeifasen die succesvolle bedrijven in Duitsland doorlopen”.

Onze missie? ‘Zo verovert u de Duitse markt!’

Setin de juiste inzet

Al sinds 2010 werk ik met veel plezier samen met Kikkienanje. Ze voert trajecten uit voor cliënten die op het gebied van zelfvertrouwen een boost kunnen gebruiken en weet op haar geheel eigen, unieke wijze, een groot netwerk van mogelijke werkgevers aan te boren.

Niet alleen als trajectbegeleider is ze een grote aanwinst, ook heeft ze van moment 1 meegedacht en gewerkt aan mijn bedrijf Set In en weet ze mij ook te motiveren en te inspireren.

Ieder mens is uniek, Kikkienanje bewijst dit op alle vlakken. Wat je ziet is wat je krijgt, 100% zichzelf en 100% inspirerend.

Chris Oosterhuis
Directeur Set In BV

Voor een medewerker van mijn organisatie en voor mijn team, heb ik Kikkienanje van den Brink ingezet en haar ervaren als een enthousiaste en deskundige coach.

De medewerker:
Ik wilde dat de medewerker met meer zelfvertrouwen klanten zou kunnen adviseren en begeleiden vanuit onze dienstverlening. Door de begeleiding van Kikkienanje zag ik de medewerker zienderogen veranderen. De medewerker zit in een mooie positieve flow! Dus alle acties van Kikkienanje richting de medewerker, werpen zijn vruchten af.

Het team:
Door de groei van ons team en de organisatie is het belangrijk om regelmatig aandacht aan teambuilding te besteden. De rollen binnen het team veranderen, net zoals de mensen zich intern ontwikkelen. Kikkienanje heeft een workshop gegeven die een positieve invloed heeft gehad op het team en de bedrijfsvoering.

De heer. A. Giese
CEO Dexport

Tijdens haar werk bij het Bedrijvencentrum Leeuwarden heb ik Kikkienanje leren kennen als een uiterst creatief en gedreven persoon, waar de klanten al heel snel naar gingen vragen. Daar gaf ze blijk te kunnen luisteren en mensen “op hun eigen niveau” te kunnen begeleiden. Ze gaf blijk van een objectieve benadering en een onafhankelijk denken.

Een medewerker die anoniem wil blijven:
Kikkienanje is heel betrokken en heeft altijd een luisterend oor. Ze heeft me nuttige handvatten gegeven en vakkundig geholpen om mijn zelfvertrouwen een boost te geven. Vooral door Kikkienanjes positieve en motiverende uitstraling heb ik haar begeleiding als heel aangenaam en inspirerend ervaren.

De heer Rinus Andringa
Directeur van het Bedrijvencentrum Leeuwarden

Advies nodig?

Wilt u stappen maken met uw team maar kunt u wel wat advies gebruiken? Neem vrijblijvend contact op.