Leiderschap verhelderen
middels serious gaming

– Verhoog het bewustzijn in jezelf.
– Ga voor praktische oplossingen.
– Hoe beweeg je mee binnen een
   team of management team.

Serious Games

  • Versterk jouw zelfvertrouwen,
  • Versterk het vertrouwen binnen teams
  • Verhoog het bewustzijn van een management team.

Het Ik spiegel mezelf puzzelspel. Ben je toe om naar jouw innerlijk te kijken en er iets mee te doen?

  • Wil je (leren) reflecteren?
  • Jouw persoonlijke gedrag en gevoel beter begrijpen?
  • Wil je jouw bewustzijn verhogen?

Via een puzzelspel (online) ga je het avontuur aan. Heel praktisch, verhelderend en stimulerend.

Heb je bijvoorbeeld angst om besluiten te nemen? Dan krijg je handvatten hoe wel besluitvaardig te worden. Ben je al een tijdje gefrustreerd en weerhoud dit je om stappen te zetten? Dan kun je door dit spel, inzicht krijgen om de frustratie om te zetten naar plezier in je werk.

Je maakt de puzzel altijd onder deskundige begeleiding
Hierdoor krijg je de juiste begeleiding handreikingen om ‘angsten te overwinnen om bijvoorbeeld een collega aan te spreken’ of ‘onzekerheid te ervaren als ondernemende kracht’ of ‘erachter komen dat je frustraties uitspreken, al helpt’.

Wil je jouw intrinsieke motivatie verhogen?
Doe dan de test.

Wil je de uitgebreide betaalde test doen?
Neem contact op via onderstaand formulier. 

Plaatje 1-op-1 spel.
Rinske
Leuk en duidelijk spel.
Lees verder
Op zoek naar meer inzicht in jezelf? Dan is dit spel beslist een aanrader. Op een ontspannen en duidelijke manier word je langs een aantal belangrijke vragen geleid. Bij twijfel of onduidelijkheden krijg je hulp van de begeleider. Soms moet je wat langer nadenken over wat je precies moet invullen, maar je kunt altijd een keuze maken. Ik vond het verrassend om te merken dat door het gebruik van het poppetje ik echt het idee had dat ik zelf “aan het roer” stond. De leuke kleurtjes en grappige tekeningetjes maken het spel bovendien visueel aantrekkelijk. Toegegeven, het zijn weinig vragen, maar na het invullen kun je in een persoonlijk gesprek met de begeleider helemaal “de diepte” in, waardoor je (nog) meer inzicht krijgt in jezelf! Ik zeg doen!

Het Teamspel Communicatie verbeteren of vertrouwen vergroten in jouw team? Speel het Teamspel volledig op jouw team afgestemd.

Via het Teamspel (online of fysiek) worden situaties die binnen het team spelen, op humoristische wijze zichtbaar gemaakt en gaat het team zorgen voor oplossingen. Door dit spel krijg je inzicht in wie jij zelf bent en wie jouw collega’s zijn.

Vertrouwen is de basis voor een gezonde samenwerking.
Je worde je bewust van jouw drijfveren, maar ook die van jouw collega’s. Hierdoor ga je elkaar ondersteunen en stimuleren om het beste naar boven te halen.

Waardering en begrip voor elkaar, is zijn sleutels om samen mooie resultaten te boeken. Zeker in de huidige Corona tijd met op afstand werken en 1,5 meter afstand houden.

Door deze tool meerdere malen te spelen en de 8 stappen van het praktijkmodel Het Ontwikkelingswiel© te doorlopen, ontstaat er openheid, welwillendheid, voorspelbaarheid, betrokkenheid, het aangaan van conflicten, verantwoordelijkheid en vertrouwen. 

Dit alles zorgt voor resultaten die je hebt of jullie voor ogen hebben.

Nieuwsgierig?
Doe dan de test. Zo ervaar je, of deze tool wat voor jouw team is.

 

Wil je de uitgebreide betaalde test doen?
Neem contact op via onderstaand formulier.

Frustraties en werk.

De Management Team Tool: 'To The Piont'. Als Management team heb je heel wat te doen

Via de Management Team Tool krijg je als leidinggevende in een paar uur, inzicht in hoe de hazen lopen. Naast dat jij zelf een actieve rol hebt in het geheel, leer je ook beter in te spelen op anderen, hoe zij zich gedragen en hoe ze zich voelen.

Hoe meer bewustzijn bij ieder ontstaat, hoe beter er met veranderingen, re-organisatie, de toekomst of mooie uitdagingen wordt omgegaan.

Vertrouwen is de basis voor welwillende mensen, voorspelbare uitkomsten, conflicten die er mogen zijn, betrokkenheid en eigenaarschap. Hierdoor zal je zien dat er vanuit het MT meer duidelijkheid ontstaat en jullie mooie resultaten realiseren.

Een spel volledig op maat, afgestemd op situaties die in de organisatie spelen.

Nieuwsgierig?
Doe dan eerst de test. Hierdoor ervaar je het spel met een advies of deze tool iets voor jouw Management Team is.

Wil je de uitgebreide betaalde test doen?
Neem contact op via onderstaand formulier.