Mij als trainingstekenaar

Trainingstekenaar.

 

Wil jij jouw training of jouw vergadering/personeelsdag meer impact geven?

Beelden zeggen meer, dan je met woorden kunt vertellen.
Tekeningen zijn een extra spiegel/reflectie voor een vergadering of training. 

Ik ben ook in te huren als trainingstekenaar te vergelijken met het inhuren van een trainingsacteur. Ik spiegel, reflecteer als trainingstekenaar tijdens een training of vergadering, wat er non-verbaal in de groep of met een individu gebeurt.

Resultaat.
Jouw training krijgt daardoor meer impact. Jouw vergadering duidelijkheid en reflectie. Jij houdt de rode draad en ik maak zichtbaar wat er non-verbaal en in het onderbewuste bij mensen afspeelt.

Tijdens een vergadering zal zichtbaar worden hoe de mensen samenwerken en omgaan met elkaar. Een mooi moment, als bestuurder, om te zien hoe de hazen lopen.

Tijdens een training neem ik de training niet van je over, maar bied ik je een geweldig reflectiemoment tussentijds of aan het einde van de trainingssessie.

Voor wie?
Voor bestuurders, trainers en trainingsbureaus die er zin in hebben in een mooie aanvulling op het werk.
Bijkomend voordeel: Ik ben tegelijk ook (assistent) trainer en kan dus ook interventies doen of bijspringen als het een grotere groep is.

Waarom bij mij?
Ik draaide vanaf mijn 22ste jaar al
 eigen groepen (startende ondernemers) in mijn uppie, hupsakee. Ik heb heel veel getekend en geschilderd en toen ik als assistent trainer, tijdens een training (ik werd ingewerkt) niets mocht zeggen maar wel heel veel zag, ben ik alles wat ik zag, gaan tekenen. Dat liet ik zien aan de trainers, die laaiend enthousiast werden. Zo enthousiast zelfs, dat ik einde van de trainingsdag, de beelden aan de hele groep mocht liet zien en reflectie kon geven over het groepsproces. Dit had een behoorlijke impact had op de mensen die er zaten.  Zo heb ik dit talent ontdekt en met de kennis, vaardigheden en kunde, zie ik veel dat mag en kan ik omzetten in beeld. 

Lijkt dit je een unieke toevoeging aan de training of de vergadering?
Of een overbodige luxe?
Dat is het ook! Het is een luxe dat je de deelnemers van jouw vergadering of training een bonus mee kunt geven.

Jouw training is compleet en de bonus is: het nasturen van tekeningen aan jouw deelnemers, wat er onderbewust en non-verbaal afspeelt en in beeld is gebracht. Impact verzekerd!
Jouw vergadering is compleet en de bonus is: je krijgt meteen de tekeningen en ziet wat er onderbewust en non-verbaal binnen het MT of
team afspeelt, waardoor je meteen tot actie kunt overgaan. 

Wat kost het?
Dat is maatwerk.

 

 

 

Belofte:
“Even één ding: Jouw klant blijft jouw klant. Beloofd!”

“Even één ding: de vergadering blijft de vergadering en alles wat daarin besproken is, blijft bedrijfsgeheim.”

Interesse?
Als we een team willen vormen, is het wel belangrijk om een ‘klik’ te hebben.
Daarom kom ik graag bij je langs om kennis te maken.